Indsættelse af et anker og et link til det


 

Hvornår skal bruges

Linket til ankrene er nyttigt, når du skal overføre brugeren til en sektion på siden – ankeret.

Et godt eksempel på dette kan være en kontaktformular, som du vil henvise en kunde til fra en anden side. For eksempel vil vi via en CTA-knap med teksten “Skriv til os” diskutere, hvordan man opretter knapper i næste artikel.

 

Hvad skal man gøre ved det

For at linke til et anker skal du have tilføjet ankeret på det sted, det vil blive linket til og derefter oprette et link, der blot linker til det.

 

1. Ankerindsættelse

Du kan tilføje ankre til individuelle blokke i blokindstillingerne, fanebladet Grundindstillinger og sektions-ID-feltet (anker). Husk det navn du indtaster godt, du vil henvise til det!

 

2. Indsættelse af et link

Generel tekst til indsættelse

+For at brugeren skal vide, at vi har flyttet ham et sted hen på siden, har vi en såkaldt smoothscroll i vores skabeloner, som animeret scroller til det nødvendige sted.

Link til en bestemt side

Hvis du vil linke til et anker på en side, skal du indsætte linket på samme måde, som du er vant til at indsætte et normalt link, bortset fra at du i slutningen af ​​linkadressen indsætter navnet på ankeret efter hashtagget, f.eks. eksempel https:www.moje-stranka.cz/kontakt#kontaktni_formular

Anker på samme side

Det kan ske, at du vil linke til en sektion på samme side som linket, i så fald skal du slet ikke indtaste nogen adresse, kun hashtag og ankernavn. For eksempel: #kontaktni_formular. Det er også rigtigt, at vi vil gøre rullen animeret for dig.Flere artikler


0
    Kurv